ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Μιχαήλ για δυο θέσεις ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αλέξη Μιχαήλ ο οποίος μπορεί να προσφέρει τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερό μπακ. Διαψεύδουν τη πρόταση οι άνθρωπο των Ιωαννίνων.

Σε συζητήσεις με τον 30χρονο αμυντικό Αλέξη Μιχαήλ που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός θέλοντας να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο στόπερ που μπορεί να προσφέρει τόσο ως αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ καθώς είναι αριστεροπόδαρος.

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε μια ακόμα λύση για τα μετόπισθεν και πόσο μάλλον έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε δυο θέσεις.

Πληροφορίες θέλουν τις δυο πλευρές να είναι σε επαφές και αυτές μάλιστα να είναι και προχωρημένες αλλά την ίδια ώρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στελέχη της ομάδας, διαψεύδουν οποιαδήποτε επαφή.

Άλλωστε ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την ομάδα των Ιωαννίνων ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα της ομάδας του ΠΑΣ καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ της Ηπείρου όπου και έχει μείνει έως και σήμερα, με εξαίρεση δύο εξάμηνους δανεισμούς σε Λαμία και Πανσερραϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ