ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει επιστροφή Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

Θέλει επιστροφή Μολέντο η Ιντερνασιονάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την επιστροφή του αμυντικού του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο, εξετάζει η Ιντερνασιονάλ σύμφωνα με βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, η οποία "βάζει στο παιχνίδι" και τη Σάντος.

Η Ιντερνασιονάλ επιδιώκει σε μια νέα αρχή μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας (Serie B). Ο νέος τεχνικός, Αντόνιο Κάρλο Ζάγκο, εξετάζει την ενδεχόμενη επιστροφή του Ροντρίγκο Μολέντο στην "κολοράντο" σύμφωνα με την ιστοσελίδα, "Correio do Povo".

"Η Ιντερνασιονάλ αξιολογεί την επιστροφή του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος ήταν στην ομάδα από το 2011 έως το 2013. Ο αμυντικός προπονείτο στην Μπέιρα-Ρίο το 2015, αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Αρζέλ Φουκς (σ.σ τότε προπονητής) και πήγε στον Παναθηναϊκό. Χωρίς χώρο στην ελληνική ομάδα, μπορεί να επιστρέψει στη Βραζιλία. Η Ιντερνασιονάλ έχει ήδη έναν ανταγωνιστή στην προσπάθεια επαναπατρισμού του Βραζιλιάνου κι αυτή είναι η Σάντος", υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Ο Μολέντο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2018, υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν φαίνεται πως μπορεί να υλοποιηθεί το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ