ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει 75.000 ευρώ την εβδομάδα ο Φλαμινί

Θέλει 75.000 ευρώ την εβδομάδα ο Φλαμινί

Οι διαπραγματευτές του Παναθηναϊκού "πάγωσαν" κάθε επαφή με τους εκπροσώπους του Ματιέ Φλαμινί, αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν τις εξωπραγματικές απαιτήσεις του Γάλλου κεντρικού χαφ!

Αναμφίβολα, ο Ματιέ Φλαμινί αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ανέβαζε την ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του μοιάζουν εξωπραγματικές όχι μόνο για τις δυνατότητες της αθηναϊκής ΠΑΕ, αλλά για κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας "Evening Standard", οι εκπρόσωποι του 32χρονου χαφ απαιτούν εβδομαδιαίες αποδοχές για τον πελάτη τους, της τάξης των 75.000 ευρώ!

Με τη σχετική αναγωγή, ο Γάλλος ζητά 3,9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ένα ποσό που δεν διατέθηκε από τη διοίκηση του Τριφυλλιού ούτε στην εποχή της πολυμετοχικότητας! Φυσικά, εάν προστεθεί και η Εφορία με το 43%, τότε το ποσό αυξάνεται στα 6,54 εκατομμύρια ευρώ...

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα στελέχη του Παναθηναϊκού είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες του Φλαμινί, όμως τις διέκοψαν όταν πληροφορήθηκαν τις απαιτήσεις τους και επεσήμαναν ότι πρέπει να τις μειώσουν κατά πολύ για να επανέλθουν ξανά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ