ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους"

"Θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους"

Υψηλόβαθμα στελέχη του Παναθηναϊκού σε μεταξύ τους συζητήσεις τόνιζαν πως το "όχι στην Σούπερ Λιγκ ήταν μόνο το πρώτο βήμα με το Τριφύλλι να κυνηγάει μέχρι τέλους την βρωμιά"

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε καμιά από τις πάγιες θέσεις τους για ισονομία και ίσους όρους για κάθε ομάδα στο ποδόσφαιρο.

Επ' ουδενί, όπως έλεγαν, δε δεν θα ανεχθεί την βρωμιά και την μπόχα και την δυσωδία. Ακόμα και αν η πλειοψηφία είναι εναντίον του το Τριφύλλι θα λέει πάντα όχι στην παρανομία που θέλουν κάποιοι να συνεχίσει να ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό έλεγαν μεταξύ άλλων σχετικά με το 15-1 στην συζήτηση της Σούπερ Λιγκ: «Θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα, καθώς έχουμε έννομο συμφέρον. Είναι τιμή μας που είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν συμφώνησε στη συζήτηση που έγινε και πηγαίνουμε κόντρα στη Παράγκα.

Θέλουν να επαναφέρουν στη Σούπερ Λίγκα τον Βόλο και την Καβάλα, που είναι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στη καρδιά του σκανδάλου των στημένων παιχνιδιών.

Ήθελαν να υπάρχει ομόφωνη απόφαση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουμε στο σκάνδαλο αυτό και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ