ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα τοποθετηθεί δημόσια το κονσόρτσιουμ "Athens Alive"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κοινοπραξία για το ΟΑΚΑ θα εξηγήσει τα επόμενα βήματα της για τη συμφωνία με την Κυβέρνηση. Θέλει εξασφαλίσεις ο Αλαφούζος.

Το κονσόρτσιουμ "Athens Alive" δεν προτίθεται να επενδύσει χρήματα στον Παναθηναϊκό προτού υπογράψει με την Κυβέρνηση τη σύμβαση για το ΟΑΚΑ, οπότε εναπόκειται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εάν επιθυμεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ΠΑΕ.

Ωστόσο, η κοινοπραξία σκοπεύει να εκδώσει ένα δελτίο Τύπου, για να ενημερώσει τους φίλους του Τριφυλλιού για τις εξελίξεις.

Στη διάρκεια της Πέμπτης (22/3), πιθανότατα μέσω της Redstone, αναμένεται να δημοσιευτεί μία ανακοίνωση, που θα έχει αναφορά και στο ραντεβού των Άγγλων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επιπλέον, θα διευκρινίζει τα επόμενα βήματα του επενδυτικού σχήματος, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία με την Πολιτεία.

Το σίγουρο είναι ότι το κονσόρτσιουμ πρέπει να βρει πρώτα τις εσωτερικές ισορροπίες, αφού εκκρεμούν οι τελικές διευθετήσεις μεταξύ των εταιριών που το απαρτίζουν. Έπειτα, να οριστικοποιήσει με την Κυβέρνηση υπό ποιες προϋποθέσεις θα πάρει τη χρήση του ΟΑΚΑ και μετά, να μπει στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΖΗΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επηρέαζε σε κάτι τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το κονσόρτσιουμ στο Λονδίνο, όμως ο εφοπλιστής θα απαντήσει στην επιστολή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ μετά την επιστροφή του στην Αθήνα. Επειδή δεν ήθελε να τραβήξει πάνω του την προσοχή σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο και προτιμά να περιμένει.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα τοποθετηθεί για τους όρους που του έθεσε η κοινοπραξία, αντιπροτείνοντας τις δικές του σκέψεις. Ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να δεχτεί μονομερή "αποκλειστικότητα" και θα ζητήσει αντίστοιχες εξασφαλίσεις. Διότι δεν θέλει να εγκλωβιστεί, όταν επί της ουσίας το κονσόρτσιουμ του ζητά να δεσμευτεί χωρίς να ξέρει αν θα αρχίσουν πραγματικές συζητήσεις για μετοχές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ