ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα το παλέψει ως το τέλος ο Στραματσόνι

Θα το παλέψει ως το τέλος ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι αντιλαμβάνεται πως έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο της αμφισβήτησης, αλλά δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι ο "αδύναμος κρίκος" στην "αλυσίδα" του Παναθηναϊκού και όλοι περιμένουν πότε θα σπάσει. Κοινώς, πότε θα εξαντληθεί η στήριξη που του παρέχει ο Γιάννης Αλαφούζος και θα τον αποπέμψει από την τεχνική ηγεσία.

Ασφαλώς, ο Στραματσόνι αντιλαμβάνεται την έντονη αμφισβήτηση. Δεν ζει σε άλλη χώρα, για να θεωρεί ότι θα έχει ανοχή επ’ άπειρον από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ούτε υποτιμά τις εξελίξεις που μπορούν να προκαλέσουν οι δυναμικές αντιδράσεις των οπαδών.

Ξέρει πως ο μόνος τρόπος να διατηρήσει τη δουλειά του, είναι με συνεχόμενες νίκες. Μόνο εάν ο Παναθηναϊκός αρχίσει να νικά σε κάθε παιχνίδι, ο Ιταλός θα κερδίζει πίστωση χρόνου και θα μπορεί να εδραιώσει ξανά τη θέση του. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η αποστολή του μοιάζει ανέφικτη. Επί της ουσίας, όλοι μετρούν αντίστροφα για την απομάκρυνση του.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Στραματσόνι δεν έχει τάσεις φυγής. Με όσους συνομιλεί, ο 40χρονος προπονητής επαναλαμβάνει ότι είναι μαχητής και θα παλέψει για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στις νίκες. Δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια του.

Εξυπακούεται πως η παραμονή του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αλλά εκείνος σκοπεύει να το πάει όσο μπορεί. Εάν θα τα καταφέρει είναι ένα ζήτημα, αλλά ο Στραματσόνι τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα επιχειρήσει την ολική ανατροπή. "Εγώ δεν τα παρατάω" είναι η ατάκα του Ιταλού προπονητή…

Το βίντεο της χθεσινής (28/11) προπόνησης:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ