ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα προφυλαχθεί ο Μπεργκ, παίζει ο Μολίνς

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τέσσερις τιμωρημένους και τρεις τραυματίες για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (23/4, 19:00), ενώ θα δώσει ευκαιρία σε αναπληρωματικούς.

Αλλιώς θα ήθελε να προετοιμάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά είναι υποχρεωμένος να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Καταρχάς, ο 48χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους λόγω κίτρινων καρτών Μολέντο, Ρέις, Βιγιαφάνιες και τον Λέτο, ο οποίος εκτίει ποινή για το φτύσιμο στον Μάνταλο.

Ο Μάρκους Μπεργκ δύσκολα θα αγωνιστεί, αφού ακόμα και αν αισθάνεται καλύτερα σήμερα (22/4) μετά την γαστρεντερίτιδα, δεν θα παρθεί ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, δεν θα παίξουν οι τραυματίες Τελάντερ και Χουχούμης.

Συνεπώς, οι επιλογές για τον Ουζουνίδη είναι μετρημένες… Σίγουρα, δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-4-2 που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Στην εστία θα αρχίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και στην τετράδα της άμυνας οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου και Χουλτ.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ζέκα και Λουντ αναμένεται να συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ οι Εμποκού και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα παίξουν στα άκρα. Τέλος, Μολίνς και Κλωναρίδης θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ