ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα περιμένει μέχρι την Τρίτη τον Παναθηναϊκό ο Μολέντο

Θα περιμένει μέχρι την Τρίτη τον Παναθηναϊκό ο Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο περιμένει την απάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον διακανονισμό της οφειλής των 250.000 ευρώ.

Διατεθειμένος να περιμένει τον Παναθηναϊκό μέχρι τις αρχές της εβδομάδας είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποπληρωμή της Εφορίας του. Το ποσό αγγίζει τις 250.000 ευρώ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλει να το πληρώσει, αφού σχεδιάζει να ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του Μολέντο έχει προτείνει διακανονισμό στη διοίκηση του Παναθηναϊκού από την Τρίτη (19/6) και περιμένει την απάντηση της. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξελίσσονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό να συμβιβαστούν, όμως μέχρι στιγμής οι διαφορές παραμένουν.

Ο Μολέντο δεν έχει θέσει αυστηρό τελεσίγραφο και αν η εξεύρεση λύσης απέχει ελάχιστα, τότε θα κάνει και άλλη υπομονή. Όμως, αν έως την Τρίτη η ΠΑΕ δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα του, τότε ο Βραζιλιάνος στόπερ θα καταθέσει προσφυγή και θα διεκδικήσει την καταβολή των χρημάτων του μέσω της ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίνει αναβολή ο Σιλά στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ