ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα πάει για τρεις ακόμα παίκτες ο Παναθηναϊκός

Θα πάει για τρεις ακόμα παίκτες ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Αν ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του για τον βασικό κορμό και θα ψάχνει έναν ακόμη στόπερ, έναν εξτρέμ και έναν νεαρό επιθετικό.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Σάντσεθ από τον Παναθηναϊκό θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την τρύπα στο ρόστερ του τριφυλλιού και δη στην άμυνα των πράσινων. Ο Ισπανός έρχεται για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού και θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή μετά τους Καλτσά, Βέμερ, Λουντ και Εσιέν.

Με την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού μάλιστα το τριφύλλι θα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του για τον βασικό κορμό και εν συνεχεία θα στρέψει το βλέμμα του σε τρεις ακόμη μεταγραφές. Εκτός και αν υπάρξουν πωλήσεις καθώς τότε αυτός ο αριθμός μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Ας πάμε όμως σύμφωνα με το σενάριο που θέλει τους πράσινους να μην προχωρούν σε καμία απολύτως πώληση και το ρόστερ μείνει ως έχει συν τον Σάντσεθ. Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πάει για ένα στόπερ ακόμα, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.

Ένα ακόμη στόπερ

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν τελικά να πάρουν δυο στόπερ καθώς πλην του έμπειρου που θα έρθει να γίνει ηγέτης θέλουν να πάρουν και έναν νεαρό ο οποίος όμως έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Ο Χελάντερ είναι μια τέτοια περίπτωση αλλά ίσως δεν είναι η μόνη.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το τριφύλλι βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν νεαρό στόπερ αλλά δεν προχωράει την συγκεκριμένη υπόθεση αν δεν κλείσει αρχικά τον ηγέτη της άμυνας καθώς αυτός είναι που "καίει" την δεδομένη στιγμή τον Παναθηναϊκό.

Το εξτρέμ

Το τριφύλλι θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει στις πλευρές. Από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν μπορούν να αγοράσουν τον Μαυρία από την Σάντερλαντ θέλει να βρει έναν αντίστοιχο ποδοσφαιριστή. Να έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Σίγουρα η απόκτηση του δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά στον Παναθηναϊκό εξαντλώντας τον χρόνο που θα έχουν στην διάθεση τους έχοντας ολοκληρώσει τις βασικές τους κινήσεις θα περιμένουν να βρουν μια καλή περίπτωση και να την προχωρήσουν.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα με τον Μαυρία αν ο Άντβοκαατ ο οποίος θέλει να τσεκάρει ο ίδιος τον 21χρονο διεθνή αποφασίσει ότι δεν του κάνει και δεν τον υπολογίζει.

Ο επιθετικός

Έχοντας τους Μπεργκ, Καρέλη, Πέτριτς και Κλωναρίδη ως γραμμή κρούσης η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού ίσως είναι πλεονασμός για τους πράσινους αλλά σίγουρα υπάρχει σαν σκέψη στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Ίσως γίνει κίνηση για έναν νεαρό επιθετικό, όπως ο Μπερίσα, προκειμένου να μπορεί να ενισχύσει και τους νέους την επόμενη σεζόν αλλά και να πάρει παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Ένας παίκτης που θα έχει περισσότερο τα χαρακτηριστικά ενός επιθετικού περιοχής και όχι έξω απ' αυτήν όπως είναι οι Καρέλης, Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ