ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα δοκιμάσει την Τετάρτη (6/9) ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα προσπαθήσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Ροντρίγκο Μολέντο αναμένεται να μπει από τη Δευτέρα (11/9).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (4/9), όμως έχει ξεπεράσει τη φλεγμονή που τον ταλαιπώρησε στους προσαγωγούς. Ο διεθνής χαφ δεν νιώθει ενοχλήσεις και προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς, αλλά η απόφαση του Ουζουνίδη σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο ήταν να τον προφυλάξουν.

Την Τρίτη (5/9) ο Κουρμπέλης αναμένεται να γυμναστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να ανταποκριθεί. Εφόσον τα καταφέρει, τότε την Τετάρτη (6/9) θα ενσωματωθεί με την ομάδα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο (10/9) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Φυσικά, ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να ρισκάρει και εάν ο Κουρμπέλης νιώσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, θα τον αποκλείσει. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πόνεσε μετά το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ισπανία, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τον Λεβαδειακό. Τελικά, ο πόνος μεγάλωσε στην προθέρμανση και ο Κουρμπέλης δεν έπαιξε.

Στο μεταξύ, η αποθεραπεία του Ροντρίγκο Μολέντο εξελίσσεται ομαλά. Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του αυτή την εβδομάδα, αλλά από την επόμενη Δευτέρα (11/9) θα δοκιμάσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ