ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα δει το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα ο Μινχ

Θα δει το Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα ο Μινχ
Μινχ

Ο Μάρκους Μινχ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε την Πέμπτη (27/8) να βρεθεί στην Λεωφόρο και να δει τον Παναθηναϊκό.

Οι ιαχές "Μινχ, Μινχ, Μινχ" και "Είναι τρελός ο Γερμανός" αναμένεται να ακουστεί και πάλι για χάρη του Μάρκους Μινχ στην διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης (27/8) για το Europa League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Γκαμπάλα. Ο Γερμανός πρώην άσος του τριφυλλιού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες για ολιγοήμερες διακοπές σε κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου.

Εδώ και καιρό μάλιστα ήθελε να μάθει το πρόγραμμα των πράσινων για να δει πως θα μπορούσε να το συνδυάσει, ώστε να δει αγωνιζόμενο και τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα το έφερε έτσι ώστε το τριφύλλι να αγωνιστεί μέσα σε τέσσερις μέρες δυο φορές εντός έδρας κόντρα σε Γκαμπάλα την Πέμπτη (27/8) και κόντρα στην Καλλονή την Κυριακή (30/8).

Ο 43χρονος, πλέον, Μινχ κανόνισε έτσι το πρόγραμμα του, ώστε την Πέμπτη το βράδυ να είναι ένας από τους θεατές του "Απόστολος Νικολαϊδης".

Επιστρέφει δέκα χρόνια μετά

Ο Μάρκους Μινχ όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε επαφές με γνωστούς και φίλους του από την Ελλάδα και μάθαινε τα νέα του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά, αν και είχε επισκεφτεί άλλη μια φορά τη χώρα μας σε αυτά τα δέκα χρόνια, που έφυγε από την Ελλάδα, δεν είχε ανάλογη ευκαιρία.

Τώρα όμως ο Γερμανός θα επιστρέψει και θα δει τους πράσινους και μάλιστα αγωνιζόμενους στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εκεί όπου έπαιξε και ο ίδιος τις δυο χρονιές 2003-04, 2004-05 που βρέθηκε στο τριφύλλι. Ο Μινχ μάλιστα είχε ιδιαίτερο δέσιμο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο των πράσινων παρά το σύντομο πέρασμα του που φυσικά συνοδεύτηκε από το νταμπλ της σεζόν 2003-04.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ