ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα αντιδράσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Θα αντιδράσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να τοποθετηθεί εντός της ημέρας για τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου, καθώς και για τις μεθοδεύσεις ΕΠΟ, Superleague. Αναμένεται και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την αφαίρεση των βαθμών.

Δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού το οποίο είναι οργισμένο με τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά θυμός επικρατεί και στη διοίκηση και προσωπικά, στον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο.

Αποφασίστηκε να μην υπάρξει επίσημη αντίδραση το βράδυ της Τετάρτης (18/3), αλλά αυτό θα γίνει στη διάρκεια της Πέμπτης (19/3) και θα αφορά τη γενικότερη κατάσταση των τελευταίων ημερών.

Στην ΠΑΕ πνέουν μένεα εναντίον της Superleague, καθώς θεωρούν ότι κινήθηκε μεθοδευμένα ώστε να παρατείνει εξωθεσμικά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και της ΕΠΟ, διότι προφασίστηκε νομικές δικαιολογίες.

Ενόχληση υπάρχει και για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στον οποίο έχει δοθεί μία περίοδος χάριτος ώστε να αποδείξει τις προθέσεις του, αλλά ορισμένα δείγματα γραφής κρίνονται ανησυχητικά.

Οπότε, αναμένεται μία ανακοίνωση σε άκρως επιθετικό ύφος, η οποία θα σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και θα εκφράσει τη θέση του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, εντός της ημέρας θα δημοσιοποιηθεί η κατάληξη της έφεσης του Παναθηναϊκού στην Επιτροπή Εφέσεων αναφορικά με την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ