ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέταρτη θλάση για τον Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τραυματίστηκε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν και θα μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετές ημέρες, δημιουργώντας κενό στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Μετά τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Λούκας Βιγιαφάνιες, ακόμα ένας βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τέθηκε εκτός για το σαββατιάτικο (25/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ αποκόμισε τραυματισμό από το ματς με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα τη Δευτέρα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα μετά το αθηναϊκό ντέρμπι. Ο υπέρηχος έδειξε θλάση πρώτου βαθμού προς δευτέρου στην έσω κεφαλή του δεξιού γαστροκνήμιου και αυτό σημαίνει ότι σίγουρα ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Περιστέρι.

Ο Κουλιμπαλί θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας από εδώ και πέρα και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον τέταρτο παρόμοιο τραυματισμό που υφίσταται ο 28χρονος αμυντικός από τις 10 Αυγούστου, στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, μέχρι σήμερα. Ο Κουλιμπαλί είχε τραυματιστεί και πριν τη διακοπή, στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και πρόλαβε οριακά το ματς με την ΑΕΚ, αλλά ξανάπαθε ζημιά.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ