ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετάρτη Αθήνα, Πέμπτη στην Ολλανδία ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Οδυσσέας, Βλαχοδήμος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Την Τετάρτη (5/7), έχοντας πάρει άδεια μόνο για πέντε μέρες, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο πρωταθλητής Ευρώπης με την U-21 της Γερμανίας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ως πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Ελπίδων, με την εθνική Γερμανίας, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το Σάββατο βράδυ και παρά το γεγονός οτι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετείχε στην προετοιμασία της ομάδας απο την πρώτη μερα, στις 6 Ιουνίου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως πήρε ελάχιστες μέρες άδεια για να ξεκουραστεί. Παρόλα αυτά μετά απο επιθυμία του ίδιου και σε συννενόηση με την ομάδα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα επιστρέψει την Τετάρτη (5/7) στην Αθήνα έχοντας πάρει πάλι ελάχιστες μέρες ξεκούρασης και την Πέμπτη (6/7) θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του τριφυλλιού.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΠΑΓΑΝΙΑΣ

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει την πρώτη εβδόμαδα προετοιμασίας του και με βάση τα περσινά δεδομένα αρκετοί πράσινοι τονίζουν πως φέτος οι προπονήσεις ειναι καλύτερες, πιο δυνατές, με μεγαλύτερη ένταση σε κάποια κομμάτια και μεγαλύτερο ασκησιολόγιο τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης όσο και στο κομμάτι με τις ασκήσεις με μπάλα καθώς και στην τακτική.

Επίσης θετικά είναι και τα πρώτα σχόλια για την δουλειά του γυμναστή τερματοφυλάκων του τριφυλλιού, Κώστα Παγανιά, ο οποίος εδώ και μια εβδομάδα και αυτός δουλεύει με τους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Παγανιάς έχει μιλήσει με τους Στιλ, Κότσαρη και Ξενόπουλο τους έχει εξηγήσει την φιλοσοφία του και τον τρόπο δουλειάς του. Μάλιστα στο κομμάτι των προπονήσεων δουλεύει πολύ σε όλα τα κομμάτια της εκγύμνασης ενός τερματοφύλακα, τόσο με τα πόδια όσο και με τα χέρια και ιδίως στις λαβές που πρέπει να κάνουν οι πράσινοι ώστε να μην τους φεύγει η μπάλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ