ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετάρτη απόγευμα στην Αθήνα ο Τσάβες

Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, jumps for the ball flanked by Esteban Carvajal, right, and Paulo Diaz, left, of Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Andres Chavez of Argentina's Boca Juniors, center, jumps for the ball flanked by Esteban Carvajal, right, and Paulo Diaz, left, of Chile's Palestino during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Την Τετάρτη (16/8) το απόγευμα, λίγο μετά τις 5.00μ.μ., αναμένεται να φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Αντρές Τσάβες και θα τρέξουν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αντρές Τσάβες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή ο 26χρονος άσος θα αφιχθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" μαζί με τους εκπροσώπους του λίγο μετά τις 5.00μ.μ.

Το απόγευμα της Τρίτης, σε λίγη ώρα, θα ξεκινήσει το ταξίδι του από την Αργεντινή με ενδιάμεσο προορισμό μια χώρα της Ευρώπης και η πτήση που θα τον μεταφέρει στην Ελλάδα αναμένεται να προσγειωθεί λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο Τσάβες από την Αργεντινή θα έρθει στην Ελλάδα μέσω Φρανκφούρτης με την προγραμματισμένη άφιξη να είναι στις 17:10.

Άμεσα θα τρέξουν οι διαδικασίες από πλευράς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που θα κάνουν κάθε προσπάθεια μήπως προλάβουν και δηλώσουν τον Αργεντινό επιθετικό στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Αθλέτικ.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Victor R. Caivano)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ