ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ Βόκολου με Μπεργκ

Τετ α τετ Βόκολου με Μπεργκ

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Μάρκους Μπεργκ για την συζήτηση που είχε την Κυριακή το βράδυ με τον εκπρόσωπο του και τις λεπτομέρειες που συζητήθηκαν από τις δυο πλευρές.

Τετ α τετ με τον Μάρκους Μπεργκ είχε μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ενημέρωσε τον Σουηδό ποδοσφαιριστή για την πορεία της συζήτησης που είχε με τον ατζέντη του άσου του τριφυλλιού παρουσία και του ίδιου του εκπροσώπου του Μπεργκ.

Ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί όντας και φίλος με τον στραίκερ των πράσινων για να δει από κοντά την προπόνηση του φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Βόκολος ενημέρωσε τον Μπεργκ απ’ ευθείας για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να τον ανταμείψει ενώ του ανέφερε και κάποιες λεπτομέρειες της συνάντησης που είχε την Κυριακή το βράδυ με τον εκπρόσωπό του.

Φυσικά όπως γράψαμε και την Κυριακή δεν υπάρχει πίεση σε καμία από τις δύο πλευρές, παρά μόνο θετική διάθεση κάτι το οποίο φάνηκε και στην επαφή των δυο αντρών την Δευτέρα το πρωί για ανανέωση της συμφωνίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ