ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεστ για Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Τεστ για Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φιλικό με τον Πανιώνιο το μεσημέρι της Παρασκευής (25/3) είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τον Αντρέα Στραματσόνι να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ισπανός αμυντικός που έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίου.

Μετά το ματς με τον Ηρακλή ο Σέρχιο Σάντσεθ είχε αποκαλύψει στο Sport24 ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθώς όπως τόνιζε "δεν μπορώ να τζαρτζάρω κανέναν" φοβούμενος τον ώμο του και πως θα χρειαζόταν τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα για να είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Οπότε το πλάνο ήταν να είναι πανέτοιμος μετά τη διακοπή για τα τρία ματς που απομένουν και φυσικά τα πλέι οφ. Έτσι το φιλικό της Παρασκευής (25/3) κόντρα στον Πανιώνιο που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στην Λεωφόρο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ιταλό τεχνικό να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός θα κάνει την επανεμφάνιση του έστω και σε φιλικό παιχνίδι δυόμιση μήνες μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο ματς με τα Γιάννινα στις 7 Ιανουαρίου όταν είχε αγωνιστεί μόλις έντεκα λεπτά. Μέχρι τότε εξάλλου ο Σάντσεθ ήταν βασικός στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι έχοντας αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια με τον Ιταλό στον πάγκο.

Φυσικά πλην του Σάντσεθ ο 39χρονος τεχνικός θα μπορέσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και κάποιοι ακόμα παίκτες όπως οι Καλτσάς, Κλωναρίδης που δεν παίζουν αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά και να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Μαμούτε και τον Βλαχοδήμο αλλά και να δει και άλλους παίκτες που έχει στο μυαλό του.

Ζήτησε και τον Βαλμά από την Κ20

Ο Ιταλός τεχνικός έχει και κάποιες απουσίες, αυτές των διεθνών και συγκεκριμένα τους Μπεργκ, Λουντ, Αμπέντ αλλά και τους τρεις νεαρούς Ευαγγέλου, Λάμπρου και Β. Αγγελόπουλου ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μολέντο, Μαρινάκης, Τελάντερ και το πιθανότερο είναι να μην παίξουν ούτε ο Λέτο που είχε ίωση αλλά και ο Βιγιαφάνιες που τις τελευταίες μέρες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά και ο Πράνιτς που μόλις επανήλθε από τραυματισμό.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τις επιλογές του Ιταλού κάτω από τα γκολπόστ και να δούμε ποιος ή ποιοι εκ των Κοτσόλη, Βλαχοδήμου, Γιαννακόπουλου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός θα έχει μαζί του και τον Πασχάλη Στάικο στον οποίο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής ενώ στην διάρκεια της Πέμπτης ζήτησε από την Κ20 και τον Κωνσταντίνο Βαλμά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων αγωνίζεται ως δεξί μπακ, θέση στην οποία ο Ιταλός έχει πρόβλημα για το φιλικό με τον Πανιώνιο καθώς ο Μέστο είναι από τους πλέον επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές και ο Μαρινάκης τραυματίας ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται ο Βέμερ.

Οπότε ο Στραματσόνι ήθελε να έχει μια ακόμα λύση στην διάθεση του και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην διάρκεια του φιλικού με τους "κυανέρυθρους".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ