ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερις νέοι στη προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού

Τέσσερις νέοι στη προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών τους Αγγελόπουλο, Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη και Πίσπα οι οποίοι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

Οι αρκετές απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών (Μπεργκ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Γουακάσο) αλλά και οι τραυματισμοί (Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ, Τελάντερ) που υπάρχουν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού έκαναν τον Αντρέα Στραματσόνι να ζητήσει ενίσχυση από την ομάδα των Νέων για τις επόμενες προπονήσεις του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Τάσος Χατζηγιοβάννης, Γιάννης Μπουζούκης που είναι επαγγελματίες αλλά και ο Σωτήρης Πίσπας θα βρεθούν την Πέμπτη το απόγευμα στην προπόνηση της πρώτης ομάδας ώστε να βοηθήσουν στην καλύτερη εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Παράλληλα βέβαια ο Ιταλός τεχνικός θα μπορέσει να τσεκάρει και τους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποιοι εξ αυτών αν όχι και οι τέσσερις να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Κυριακής με τον Πανελευσινιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ