ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερις απουσίες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι Εμποκού, Κουτρουμπής, Μολέντο και Μπουζούκης δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Κυριακής ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Τα χαμόγελα επανήλθαν στο πράσινο στρατόπεδο μετά τη νίκη επί της Βέροιας με το ευρύ 5-0 και την Κυριακή η προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του γυμνάσαν τους ποδοσφαιριστές τους σε δυο γκρουπ, όπως συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι ενώ ο 48χρονος τεχνικός είδε και τέσσερις παίκτες του να απουσιάζουν από το κανονικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα ο Εμποκού αν και ήταν καλύτερα προληπτικά αποφασίστηκε να μην προπονηθεί μετά το χτύπημα που δέχτηκε το Σάββατο στο κεφάλι ενώ απών ήταν και ο Κουτρουμπής ο οποίος έχει μια γρίπη και για αυτό δεν αγωνίστηκε και το Σάββατο με την Βέροια.

Επίσης στο "Γ. Καλαφάτης" δεν βρέθηκε ούτε ο Μολέντο ο οποίος απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους ενώ τέλος ο Μπουζούκης που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε γυμνάστηκε ατομικά.

Στην προπόνηση όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τη Βέροια έκαναν αποφόρτιση ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα και «κορόιδο» και συνέχισαν με παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ  Κ-20  / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ