ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερα χρόνια μετά το συλλαλητήριο

Τέσσερα χρόνια μετά το συλλαλητήριο
συλλαλητήριο των 25.000 φίλων του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το συλλαλητήριο των 25.000 φίλων του Παναθηναϊκού, που ζητούσαν να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

Στις 13/4/2008 περισσότεροι από 25.000 φίλοι του Παναθηναϊκού από όλη την Ελλάδα έδωσαν βροντερό "παρών" στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" πλημμύρισαν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ζητώντας την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη απο την ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πορεία προς το "Απόστολος Νικολαΐδης" ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς αρκετά πούλμαν από την επαρχία είχαν εγκλωβιστεί στην Εθνική οδό και οι υπεύθυνοι της πορείας ήθελαν να τους περιμένουν.

Πριν την έναρξη της πορείας, μίλησαν οι παλαίμαχοι (Πιτυχούτης, Λουκανίδης, Σούρπης) αλλά και οπαδοί που τόνιζαν οτι στόχος είναι να υπάρξει μια ειρηνική πορεία που θα στείλει το μήνυμα που επιθυμεί.

Αρκετά απο τα πανό που είχαν οι φίλοι του "τριφυλλιού" ήταν εμπνευσμένα. Είναι χαρακτηριστικό οτι υπήρχε ένα πανό που έλεγε "Τζίγγερ είσαι σπίτι;... τότε ετοιμάσου για Χαβάη!". Όπως είναι λογικό, τα συνθήματα επικεντρώθηκαν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να πουλήσει την ΠΑΕ, ενώ υπήρξαν και μερικά συνθήματα για κάποιους άλλους διοικητικούς παράγοντες.

Τέσσερα χρόνια μετά...

Τα χρόνια πέρασαν και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι των πράσινων, αφού ναι μεν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχώρησε, με τον τρόπο του, από την ομάδα, όμως τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε αυτό το διάστημα απειλούν την ύπαρξη της ομάδας.

Η ιστορία θα κρίνει ποιος είχε δίκιο, άδικο, ποιος έλεγε αλήθεια, ψέμματα ή ποιοι άλλα οραματίζονταν κι άλλα προέκυψαν στην πορεία.

Εσείς διαβάστε για την προσφυγή του Μπιάρσμιρ και τη διάψευση του Βγενόπουλου,το σχέδιο του Αλαφούζου και ποιοι παίκτες ίσως ακολουθήσουν το δρόμο του Σουηδού άσου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ