ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος και... αρχή για τον Νίνη η ΑΕΚ

Τέλος και... αρχή για τον Νίνη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τα πράσινα έστω και σε φιλικό στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να έχει συνδέσει την καριέρα του στο τριφύλλι με ματς κόντρα στους "κιτρινόμαυρους". (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (22/11) το μεσημέρι την ΑΕΚ σε φιλικό στο ΟΑΚΑ και ένας από τους πράσινους που "κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα" από τη στιγμή που έμαθε για την διεξαγωγή του φιλικού είναι ο Σωτήρης Νίνης.

Ο 24χρονος άσος ο οποίος έχει να αγωνιστεί είτε σε επίσημο ματς, είτε σε φιλικό εδώ και επτά μήνες και συγκεκριμένα από τις 13 Απριλίου 2014 και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό θα κρέμεται από τα χείλη του Γιάννη Αναστασίου το μεσημέρι της Παρασκευής για να δει αν θα τον έχει μαζί του στο ματς με την ΑΕΚ.

Άλλωστε το φιλικό προσφέρεται για δοκιμές και ναι μεν ο Νίνης μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη με τους πράσινους αλλά θέλει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό του και να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έρθει η ώρα για να παίξει.

Ο ίδιος αισθάνεται καλά και έτοιμος να αγωνιστεί για 30-40 λεπτά και να αρχίσει να μαθαίνει μέσα και από τα παιχνίδια το πως αγωνίζονται οι συμπαίκτες του και ανυπομονεί να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα τώρα αν ο Νίνης αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο το μεσημέρι το παιχνίδι θα έχει και σημαδιακό χαρακτήρα για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει συνδέσει την καριέρα του στο τριφύλλι με τα ματς κόντρα στους "κιτρινόμαυρους". Που θα έχουν αποτελέσει το τέλος του αλλά και την αρχή του με τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο του ματς

Πρώτα και κύρια γιατί και το τελευταίο παιχνίδι του Νίνη με την πράσινη φανέλα πριν φύγει για την Πάρμα ήταν κόντρα στην ΑΕΚ και πάλι στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τους "κιτρινόμαυρους" στις 20 Μαίου 2012 για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και επικράτησε με 1-0 σε ένα ματς όπου ο Νίνης έπαιξε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 71' από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τέλος και... αρχή για τον Νίνη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ τον χειροκροτούσε για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό τόσο την ώρα της αλλαγής του όσο και μετά το τέλος του ματς και ο ίδιος συγκινησιακά φορτισμένος στο τέλος της αναμέτρησης αγκάλιαζε μετά το τέλος του αγώνα όλους τους συμπαίκτες του και του ανθρώπους του τριφυλλιού.

Το πρώτο του ντέρμπι

Φυσικά βέβαια ο Νίνης έχει συνδέσει το όνομα του σε ματς με την ΑΕΚ και σε ένα άλλο παιχνίδι, στο πρώτο του ντέρμπι σε νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 17 του όπου έπαιξε βασικός στην νίκη των πράσινων με 4-1 επί τους "κιτρινόμαυρους" πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από ένα υπέροχο τέρμα από τον άσο του τριφυλλιού.

Τέλος και... αρχή για τον Νίνη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ήταν στις 18 Φεβρουαρίου 2007 λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του όπου ο Νίνης αγωνιζόταν στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του και τρέλαινε κόσμο με την απόδοση του και το εκπληκτικό του γκολ.

Τέλος και... αρχή για τον Νίνη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ