ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος τα διαρκείας στα κόρνερ

Τέλος τα διαρκείας στα κόρνερ
Λεωφόρος INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την εξάντληση των διαρκείας στα κόρνερ του γηπέδου της Λεωφόρου. Ικανοποίηση για την αυξημένη ζήτηση.

Αυξημένη είναι η ζήτηση των διαρκείας της τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι αυτά που βρίσκονται στις θύρες των κόρνερ εξαντλήθηκαν. Κάτι το οποίο ήταν φυσιολογικό αφού οι προσφορά σε αυτές τις θύρες ήταν ιδιαίτερα συμφέρουσα.

Για την ακρίβεια πέρσι όποιος είχε αγοράσει εισιτήριο στα κόρνερ είχε κληθεί να πληρώσει 340 ή 400 ευρώ.

Φέτος η τιμή έπεσε στα 190, συμπεριλαμβανομένου του κόστους για την εγγραφή στην ''Παναθηναϊκή Συμμαχία''. Αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί περισσότερα από 2.400 εισιτήρια διαρκείας σε περίπου 15 ημέρες.

Στόχος, φυσικά, είναι να ξεπεράσουν τις 7.000 και κάτι παραπάνω που είχαν διαθέσει την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για νέες Κάρτες Διαρκείας στα corner της Λεωφόρου που είναι οι Θύρες 12, 1, 5Β, 5Γ και 8. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εισιτηρίων 801 111 1908 (από σταθερό) και 210 68 70 700 (από κινητό) καθώς και στο [email protected] , μετά τις 30 Ιουνίου για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα στη δεύτερη φάση πώλησης των Καρτών Διαρκείας της νέας σεζόν. Σας ευχαριστούμε για την αυξημένη ανταπόκριση και τη συνεργασία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ