ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Χουχούμης απ' τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της νέας σεζόν.

Παρελθόν απ' το ρόστερ του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Διαμαντής Χουχούμης. Η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 22χρονο μπακ, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, πραγματοποιώντας 59 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με την πράσινη φανέλα, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Τη φετινή σεζόν, ο Χουχούμης αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του.

Η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο Διαμαντής έμεινε περίπου δέκα χρόνια στον Παναθηναϊκό ξεκινώντας από τις μικρές ομάδες της Ακαδημίας και φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα όπου και κατέγραψε 59 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Άριστος επαγγελματίας και σπουδαίος χαρακτήρας ο Διαμαντής "δέθηκε" με το Τριφύλλι και έδειξε ότι η Ακαδημία του Παναθηναϊκού διαθέτει παιδιά που ξέρουν να τιμούν τη φανέλα του Συλλόγου. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ