ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Πανιουκόβ για Παναθηναϊκό, στην προετοιμασία της Ζενίτ

Τέλος ο Πανιουκόβ για Παναθηναϊκό, στην προετοιμασία της Ζενίτ

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, συμπεριέλαβε τον Αντρέι Πανιουκόβ στην αποστολή για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Ντουμπάι, κάτι που εκμηδενίζει τις πιθανότητες μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό.

Εδώ και λίγες ημέρες ήταν γνωστό ότι στην αναμονή έχει βάλει τον Παναθηναϊκό η Ζενίτ, αναφορικά με τον δανεισμό του Αντρέι Πανιουκόφ. Κι αυτό γιατί η ρωσική ομάδα ενημέρωσε ότι πρώτα θα βρει τον αντικαταστάτη του 23χρονου στράικερ για τις "ρεζέρβες" της και μετά θα συζητήσει την παραχώρησή του στο "τριφύλλι".

Πλέον, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αυτό το ενδεχόμενο έχουν ελαχιστοποιηθεί, εάν όχι εκμηδενιστεί. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, Ρομπέρτο Μαντσίνι, συμπεριέλαβε τον Αντρέι Πανιουκόβ στην αποστολή για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Ντουμπάι.

Στην ίδια αποστολή βρίσκεται και ο 27χρονος πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, για τον οποίον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τις Κοπεγχάγη, Σλάβια Πράγας και Guangzhou Evergrande επί εδάφους ΗΑΕ.

Photo credits: fc-zenit.ru

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ