ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της αποχαιρέτησε το Νίκο Μαρινάκη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και αποφασίστηκε να μη συνεχίσει στο τριφύλλι.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Μαρινάκης καθώς οι πράσινοι αποφάσισαν να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τον 24χρονο αμυντικό.

Το συμβόλαιο του Κρητικού άσου έληγε στο τέλος Ιουνίου και παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες εμφανίσεις έδειχναν ότι έχει κερδίσει πόντους στην υπόθεση παραμονής του από το τριφύλλι αποφάσισαν να μην του κάνουν πρόταση και να μείνει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Μαρινάκη, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του από τις ακαδημίες των πράσινων, και στην ανακοίνωση του έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που έδειξε αφοσίωση, επαγγελματισμό και μαχητικότητα όσο καιρό ήταν στο τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

"Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μαρινάκη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα παιδί που στα 24 του χρόνια βρίσκεται ήδη σχεδόν μια δεκαετία στους κόλπους του Συλλόγου ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής.

Η νέα αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην βρει τον Νίκο στον Παναθηναϊκού, ωστόσο η προσφορά και η αφοσίωσή του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ο επαγγελματισμός, η μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πνεύμα θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ξεκινούν από μικρή ηλικία στην ακαδημία μας και έχουν σαν στόχο να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα και να τιμήσουν τη φανέλα της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ