ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Διαμαντόπουλος από τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό όπως ανακοίνωσε στους παίκτες των πράσινων την Παρασκευή το μεσημέρι.

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού που κατείχε ατύπως από την ημέρα που έφυγε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε γνωστή την παραίτηση του στους παίκτες του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Παρασκευής στο "Γ. Καλαφάτης".

Λίγη ώρα μετά την ομιλία του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σύλλογο.

Μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την επιθυμία του να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό με τον Κωνσταντίνου να τον ευχαριστεί για τη προσφορά του.

Μένει φυσικά να δούμε ποια θα είναι και τώρα η αντίδραση του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση και άριστη συνεργασία. Με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 49χρονος τεχνικός θα παραμείνει κανονικά στο τιμόνι του τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι.

Φυσικά η αποχώρηση του Διαμαντόπουλου ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Τουμαζάτου και Μπαλωμένου και σίγουρα το κενό δύσκολα θα καλυφθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ