ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Ζιλμπέρτο από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Ζιλμπέρτο από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα χώρισαν και επίσημα με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας.

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα καθώς οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν κοινή συναινέσει με βάση τα όσα αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Εδώ και μέρες ήταν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος θα αποχωρούσε από το τριφύλλι και θα παρέμενε μόνο αν δεχόταν κάποιον άλλο ρόλο. Όπως φάνηκε και την Τρίτη όμως μετά την επίσκεψη του στο "Γ. Καλαφάτης" κάτι τέτοιο δεν ήταν στα πλάνα του.

Για αυτό και σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Γιάννη Αλαφούζο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών μετά από επτά μήνες.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας και τονίζει ότι ο Ζιλμπερτο με την παρουσία του κόσμησε τον Παναθηναϊκό και η σχέση του Βραζιλιάνου με το τριφύλλι δεν θα αλλάξει ποτέ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ