ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελικά, ο Αλφάρο είχε πρόβλημα

Τελικά, ο Αλφάρο είχε πρόβλημα
Αλφάρο

Ένα χρόνο μετά το "κόψιμο" της μεταγραφής του Αλεχάντρο Αλφάρο, λόγω εντοπισμού ενός χρόνιου τραυματισμού, το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δικαιώνεται από την παρατεταμένη απουσία του Ισπανού επιθετικού.

Τον Αύγουστο του 2014, είχε έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ισπανός επιθετικός, Αλεχάντρο Αλφάρο. Η μεταγραφή ήταν κλεισμένη, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει στο οικονομικό και απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις. Τελικά, αυτές ήταν που ακύρωσαν τη συμφωνία, αφού εντοπίστηκε ένας χρόνιος τραυματισμός, ο οποίος ναι μεν εκείνη την περίοδο δεν είχε υποτροπιάσει, αλλά μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να "χτυπήσει".

Ο Αλφάρο επέστρεψε στην Ισπανία, διέρρεε στους ανθρώπους του ότι η διαπραγμάτευση δεν ευοδώθηκε για τις αποδοχές του και στο τέλους του μήνα, υπέγραψε στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν εντυπωσιακός, με καλή απόδοση και 1 γκολ. Ωστόσο, με την είσοδο του Οκτωβρίου, ο Αλφάρο τραυματίστηκε και έχασε όλη την υπόλοιπη σεζόν με εξαίρεση μία 24λεπτη συμμετοχή στις 31 Μαΐου του 2015.

Φέτος, έχει αρχίσει τη σεζόν με 4 συμμετοχές και 1 γκολ, όμως το προπονητικό επιτελείο της Βαγιαδολίδ παραμένει επιφυλακτικό με την περίπτωση του. Εξ' ου και ένα ισπανικό δημοσίευμα αναρωτιέται, ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή, μήπως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού είχε δίκιο που "έκοψε" τη συμφωνία...

Τότε, ο Αλφάρο είχε ισχυριστεί ότι είχε υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο στη διάσημη στην Καταλωνία, κλινική του δόκτωρ Κουγκάτ στη Βαρκελώνη και δεν είχε παρατηρηθεί το παραμικρό. Όμως, η πραγματικότητα, τον διέψευσε...

Στην υπόθεση του Αλφάρο το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε σε βάθος χρόνου, χωρίς ωστόσο αυτό να αναιρεί τις δυστοκίες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται φέτος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ