ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλη Αυγούστου στη Σεντ Πιερουά ο Σισέ

Τέλη Αυγούστου στη Σεντ Πιερουά ο Σισέ
Σισέ

Η ερασιτεχνική Σεντ Πιερουά που θα αγωνιστεί για 5 ματς ο Τζιμπρίλ Σισέ, εδρεύει παραλλήλως της Νοτίου Αφρικής! Αφιλοκερδώς ως παίκτης, με κέρδος ως επιχειρηματίας ο Γάλλος στράικερ!

Η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από την ενεργό δράση παίρνει μία μικρή αναβολή, αφού, ο Γάλλος επιθετικός συμφώνησε να ενισχύσει για πέντε παιχνίδια τη γαλλική ερασιτεχνική ομάδα Σεντ Πιερουά!

Μόνο που η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Σισέ βρίσκεται επί αφρικανικού εδάφους, όσο και αν πρόκειται για υπερπόντια κτήση της Γαλλίας!

Η έδρα της Σεντ Πιερουά εντοπίζεται στα νησιά της Ένωσης (πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο του συμπλέγματος), στο γεωγραφικό ύψος της Νοτίου Αφρικής.

Ο Σισέ θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Σεντ Πιερουά στα τέλη Αυγούστου και θα αγωνιστεί πέντε φορές στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Όσο για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, δεν θα κοστίσει τίποτα στην ομάδα και στο δήμο, διότι, ο Σισέ δεν πρόκειται να λάβει χρήματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει οφέλη από παράπλευρες δραστηριότητες! Ο Σισέ έχει προγραμματίσει μία σειρά από εξωτερικές συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά και με καταστήματα ρούχων, συμφωνίες που θα του αποφέρουν έσοδα!

"Δεν έρχομαι για διακοπές. Θα είμαι στη διάθεση του προπονητή για ένα μήνα, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά, στον ελεύθερο χρόνο μου, θα έχω και άλλες ασχολίες" σχολίασε με νόημα, ο Γάλλος στράικερ.

Ο Σισέ γνώρισε την περιοχή πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότιο Αφρική, όταν η Εθνική ομάδα της Γαλλίας έκανε την προετοιμασία της στο νησί. Ο τότε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συνδέθηκε με φιλία με ντόπιους και επισκέπτεται ξανά το μέρος...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ