ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία

Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (11/7) και την Κυριακή η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα.

Μετά την ξεκούραση του πρωινού του Σαββάτου (11/7), το απόγευμα ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση στο Όστερμπεϊχ της Ολλανδίας, διότι, την Κυριακή (12/7) η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα, μετά από εννιά ημέρες παραμονής σε ολλανδικό έδαφος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 16:25 τοπική ώρα από το Ντίσελντορφ με προορισμό το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αναμένεται στις 20:30, ώρα Ελλάδας.

Στο προπονητικό κομμάτι, ο Μίκαελ Εσιέν έδειξε ότι επανακάμπτει σε πιο υψηλούς ρυθμούς, αφού συμμετείχε εκ νέου σε ορισμένες ασκήσεις του ομαδικού προγράμματος. Ωστόσο, ολοκλήρωσε με το δικό ασκησολόγιο, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας με έμφαση στο πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι Νάνο και Κλωναρίδης προπονήθηκαν ατομικά και ο Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ