ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία παράσταση για Σπυρόπουλο, Μέντες στον Παναθηναϊκό

Τελευταία παράσταση για Σπυρόπουλο, Μέντες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Με δώδεκα απουσίες και πολλά νέα πρόσωπα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο ενώ για τους Σπυρόπουλο και Μέντες η επιστροφή τους στην 20άδα δεν αποκλείεται να σημαίνει και την τελευταία τους παρουσία με το τριφύλλι στο στήθος.

Με αρκετές απουσίες, μια ντουζίνα, πολλούς νέους παίκτες αλλά και ποδοσφαιριστές που αναμένεται να φορέσουν για τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα παραταχθεί την Κυριακή στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Ζέκα, Στιλ, Μπεργκ, Μπούι, Σίλντενφελντ που έχουν άδεια, οι τιμωρημένοι Μπούρμπος και Ταυλαρίδης και οι τραυματίες Χουχούμης και Κλωναρίδης.

Αντίθετα στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του προγράμματος συμπεριέλαβε τρεις παίκτες από την ομάδα των Νέων, Στάικο, Βασίλη Αγγελόπουλο και Τζανουλίνο αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που την Κυριακή λογικά θα φορέσουν για τελευταία φορά την πράσινη φόρμα και ίσως και τη φανέλα του τριφυλλιού αν πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο λόγος για τους Σπυρόπουλο και Μέντες με τους δυο παίκτες να μην υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει προβλέψεις με τόσες απουσίες που έχει το τριφύλλι και μόνο ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως θα παρατάξει τους πράσινους στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (07/06/2015 - 20:30 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Χουχούμης και Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ απουσίασαν με άδεια οι Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Ζέκα, Μπούρμπος, Στιλ και Μπεργκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σταματάκης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα, Στάικος, Αγγελόπουλος Β. και Τζανουλίνος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ