ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία ευκαιρία να αποφύγει την 4η θέση

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και δεν έχει άλλο περιθώριο από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τα… ρέστα του για να αποφύγει την τελευταία θέση των play offs παίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αναμένοντας την έκδοση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague για το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στους αντιπάλους του. Άλλωστε, το επισήμανε ο Ουζουνίδης και οι παίκτες πως στο αθηναϊκό αποτέλεσμα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από το νικηφόρο.

Τουλάχιστον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τρεις επιστροφές σε σύγκριση με το παιχνίδι της Κυριακής. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τζαντομένικο Μέστο είναι πολύτιμοι, αφού θα προσθέσουν επιλογές σε νευραλγικές θέσεις που υπάρχει κόπωση στους υπάρχοντες παίκτες, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα επανέρθει στην εστία αντί του Στιλ.

Η φιλοσοφία του Ουζουνίδη για το αποψινό παιχνίδι είναι ξεκάθαρη: να αντιμετωπιστεί σαν τελικός. Τη μετέφερε στους ποδοσφαιριστές και μένει να αποδειχθεί εάν θα εισακουστεί. Φυσικά, δεν είναι εύκολο επειδή οι παίκτες έχουν «αδειάσει» ψυχολογικά, νιώθουν μεγάλη κόπωση και απογοήτευση και πρέπει να αντιδράσουν.

ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Το 4-4-2 δεν αλλάζει πλέον στον Παναθηναϊκό και στην ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θα προτιμήσει τους βασικούς. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Κλωναρίδης, ο οποίος είναι πολύ κουρασμένος και πιθανώς να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπής και Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ζέκα, Κουρμπέλης και Λουντ στην τετράδα της μεσαίας γραμμής και οι Λέτο, Μολίνς το δίδυμο στην επίθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ