ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία ευκαιρία για Γιάννου στον Παναθηναϊκό

Τελευταία ευκαιρία για Γιάννου στον Παναθηναϊκό
Γιάννου, Guangzhou R&F

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 27χρονο διεθνή επιθετικό της κινεζικής Γκουανζού, Απόστολο Γιάννου, είναι ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3

Ο Απόστολος Γιάννου επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 27χρονο διεθνή επιθετικό με την Εθνική Αυστραλίας.

Άλλωστε το τριφύλλι έχει μια τελευταία ευκαιρία, μέχρι τις 14 Ιουλίου όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τις καλοκαιρινές μεταγραφές στην Κίνα, ώστε να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Γιάννου εδώ και καιρό είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και μάλιστα τον Ιανουάριο ο Ουζουνίδης επιχείρησε να τον φέρει ως δανεικό στους πράσινους. Μια υπόθεση που δεν προχώρησε όμως τότε. Το κυριότερο «αγκάθι» ήταν το υψηλό συμβόλαιό του (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως έως τον Δεκέμβριο του 2018), αλλά και η αρνητική διάθεση της κινεζικής ομάδας να συζητήσει ενδεχόμενο δανεισμό του.

Το τελευταίο διάστημα ο Ουζουνίδης ήρθε και πάλι σε επικοινωνία με τον Γιάννου με τον οποίο άλλωστε έχει πολύ καλή σχέση από τη κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο την περίοδο 2014-15. Πλέον ο 27χρονος άσος επιθυμεί και αυτός την επιστροφή του στην Ελλάδα και ανέλαβε μαζί με τους εκπροσώπους του το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της -επί προσωπικού- διαπραγμάτευσης με τους Κινέζους. Όλα παραμένουν ανοιχτά, αλλά είναι ένα θέμα που "καίει" τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννου δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε και τον δανεισμό του παίκτη κάτι για το οποίο είχε προσπαθήσει και τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός. Φυσικά οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα καθώς το θέμα ναι μεν δεν έχει «κλειδώσει» αφού εκκρεμεί μία τελική διαπραγμάτευση ανάμεσα στον παίκτη και την κινεζική ομάδα αλλά η προθεσμία μέχρι τις 14 Ιουλίου κάνει και τις δυο πλευρές να τρέχουν.

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι ο Γιάννου "κολλάει" στον σχεδιασμό του Ουζουνίδη για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στο τριφύλλι και να του δώσει σημαντικές βοήθειες ενόψει της νέας χρονιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ