ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει σήμερα η υπόθεση του Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η επιστροφή του ατζέντη του Ροντρίγκο Μολέντο στο Πόρτο Αλέγκρε θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει νεότερα.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις της ειδησεογραφίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εξελίξεις... Ο ατζέντης του, Γκίλμαρ Βελόζ, θα επιστρέψει σήμερα (6/12) στο Πόρτο Αλέγκρε, μετά από πολυήμερο ταξίδι στην Ευρώπη και θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την Ιντερνασιονάλ.

Ο 30χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού θα τους απασχολήσει κατά κύριο λόγο στη συζήτηση, αφού όλοι θέλουν να καταλήξουν σε μία λύση. Η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί είτε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, είτε να εξαργυρώσει το 25% των δικαιωμάτων του που έχει διατηρήσει. Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μολέντο επίσης επιζητεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής, γιατί και αυτό δικαιούται ένα μέρος του ποσού, αφού κρατά ένα ποσοστό από την κυριότητα του παίκτη.

Κυρίως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει τα νεότερα, επειδή προσδοκά σε έσοδα από την πώληση του Μολέντο, για να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της. Άλλωστε, ξέρει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, που λήγει τον Ιούνιο του 2018 και προτιμά να τον δώσει με μικρό κέρδος.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "informativo inter" φάνηκε πιο αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης... Μάλιστα, προανήγγειλε εξελίξεις εντός της Τετάρτης, υποστηρίζοντας ότι θα τελειώσει η διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο.

Διαβάστε το tweet:

"Θα έχουμε νέα για την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο το αργότερο σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη). Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Η Ιντερνασιονάλ συζητά με την ελληνική ομάδα τη μεταγραφή του αμυντικού".

Το tweet του βραζιλιάνικου λογαριασμού:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ