ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τελειώνει" ο Σιλά από τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Σιλά EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακουμπά Σιλά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς θα διακοπεί ο δανεισμός του από τη Ρεν.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό με τον Γιακουμπά Σιλά να είναι ο τελευταίος που περνά την πόρτα της εξόδου από το "πράσινο στρατόπεδο".

Συγκεκριμένα, αναμένεται να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Ρεν (από την οποία αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο). Πρόκειται, βέβαια, για μια απόφαση που "βολεύει" και τις δύο πλευρές καθώς ο 27χρονος μέσος από το Μάλι έχει υψηλό συμβόλαιο ενώ κι ο ίδιος εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις σε σχέση με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο Γιακουμπά Σιλά φόρεσε έντεκα φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού (σε Super League Σουρωτή (9) και Κύπελλο Ελλάδας (2). Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες, από τη στιγμή που πρόκειται για κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών.

Δημοσίευμα από Σουηδία για τον Μπόμαν

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από τη Σουηδία και συγκεκριμένα το «Fotbollskanalen» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για για τον29χρονο Σουηδό επιθετικό, Μίκεαλ Μπόμαν, ο οποίος στις 31/12 θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τηνΓκέτεμποργκ. Ο έμπειρος στράικερ την περασμένη περίοδο είχε 12 γκολ σε 39 συμμετοχές ενώ από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει παίξει σε Φάλκενμπεργκ, Χάλμσταντ, Γκέτεμποργκ και συνολικά έχει σημειώσει 85 γκολ σε 276 συμμετοχές. Από τον Παναθηναϊκό όμως υποστήριζαν πως ο παίκτης δεν απασχολεί το τριφύλλι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ