ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου"

Τελάντερ: "Τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος μίλησε στη NOVA για το δύσκολο διάστημα με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στη NOVA μίλησε ο 25χρονος Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό μετά τους τραυματισμούς του, ενώ τόνισε ακόμα πως επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

"Πέρασα πολλά. Έχω κάνει τρεις εγχειρήσεις και κάθε φορά που έκανα επέμβαση στο πόδι μου, νομίζω ότι επέστρεφα πολύ γρήγορα. Πήγα σε ένα νέο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό, κάτι μεγάλο για μένα και ήθελα να μπω άμεσα στην ομάδα. Όμως δεν έκανα τα πράγματα σωστά.

Αυτή τη φορά, γιατί στο παρελθόν έχω παίξει με πολύ πόνο, νομίζω ότι για πρώτη φορά έκανα σωστά τα πράγματα. Πήρα το χρόνο μου, δούλεψα πολύ σκληρά, ενώ είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ, οι φυσιοθεραπευτές και τώρα είμαι για πρώτη φορά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου, ώστε να δώσω το 100% που μπορώ και θέλω να δώσω", είπε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τον Πανιώνιο:

"Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέτριτς: "Μου έκανε εντύπωση πόσοι νέοι ήρθαν"
Δεν έχει αποφασίσει για γκολκίπερ ο Στραματσόνι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ