ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Πήγα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο"

Τελάντερ: "Πήγα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Νάνο επανέλαβε ότι η διεκδίκηση του τίτλου είναι ο απόλυτος στόχος της ομάδας!

Στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό και μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, ο Ράσμους Τελάντερ είχε δύσκολο έργο στο μαρκάρισμα του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο ίδιος έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση του και πρόσθεσε ότι η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσμους Τελάντερ:

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε με ταχύτητα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε 3 γκολ. Στο δεύτερο πέσαμε λίγο, όμως είχαμε τον έλεγχο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι.

Για την απόδοσή του: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγα πολύ καλά. Είχα καλή συγκέντρωση και κάποιες καλές πάσες και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα πηγαίνω καλύτερα».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τις κακές εμφανίσεις: «Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε στην έδρα μας. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, όμως έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία να κερδίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε πολλή ποιότητα και είναι σημαντικό να κερδίζουμε.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και αν ο Παναθηναϊκός θα μπει με το ίδιο πνεύμα: «Φυσικά. Πάντα θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο σήμερα και να κερδίσουμε στο παιχνίδι».

Νάνο: "Θα πολεμήσουμε για τον τίτλο"

Ο Νάνο αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στην επικράτηση του Τριφυλλιού και εξήγησε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί αυτοσκοπό για τους πράσινους.

Σχετικά με το τι άλλαξε και έπαιξε ο Παναθηναϊκός τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο: «Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και με βραβευσατε με το συγκεκριμένο τρόπαιο. Από κει και πέρα θα ήθελα να πω πως η ομάδα ξέρει κάθε στιγμή τι πρέπει να κάνει κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε. Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δε βγήκε με την ίδια δυναμική του πρώτου κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Για το αν μιλήσανε οι παίκτες μεταξύ τους και με τον προπονητή και άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας: « Οι πρώτοι που δε θέλουμε να παίζουμε ασχημα είμαστε εμείς. Όντως υπήρξε κάτι με τον Πανιώνιο που θα το χαρακτήριζα στραβοπάτημα. Σήμερα όμως βγήκαμε με όρεξη, είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα με σκληρή προπόνηση. Πιστεύω πως από δω και στο εξής αυτή είναι η γραμμή που θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο: «Εμείς θα πολεμήσουμε με αυτό τον στόχο. Δεν έχουμε εναλλακτική. Βέβαια ακόμα ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς, αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι ακριβώς να πορευόμαστε».

Για το γεγονός πως στο τέλος του αγώνα ακούστηκε ένα σύνθημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και τον αν έχει κάποιοσχόλιο για την αντίδραση του κόσμου:« Όπως είπα και πριν, οι πρώτοι που λυπηθήκαμε μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είμαστε εμείς. Η αλήθεια όμως είναι πως έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κάνουμε πραγματικά μια καλή πορεία για τους υπόλοιπους στόχους που μας έχουν απομείνει. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι- η ομάδα και οι φίλαθλοι, γιατί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων τα πράγματα δεν είναι καλά. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και θα προχωρήσουμε για το καλύτερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ