ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Περίμενα πολύ καιρό να επανέλθω"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά κόντρα στην ΑΕΚ και θα μπορούσε να πάρει την νίκη, ενώ σε ό,τι αφορά στην προσωπική απόδοσή του, τόνισε πως περίμενε πολύ καιρό την επιστροφή του.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ μίλησε στον " Sport24Radio 103,3" μετά την ισοπαλία 0-0 του "τριφυλλιού" με την ΑΕΚ, στο "Απ. Νικολαΐδης".

Για τον αγώνα: "Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Παλέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από τη μία χαίρομαι για το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και από την άλλη στενοχωριέμαι που δεν κερδίσαμε".

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: "Παλεύουμε σκληρά ως ομάδα και βελτιωνόμαστε διαρκώς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, πιστέψτε με. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για την ατομική του απόδοση: "Περίμενα πολύ καιρό για να επανέλθω και προσπάθησα πολύ γι΄αυτό. Προσπαθώ σκληρά για να βελτιώσω την απόδοσή μου μετά τον τραυματισμό μου για να βοηθήσω και την ομάδα. Έπαιξα καλά στα δύο τελευταία ματς μαζί με τον Στέφανο Ευαγγέλου, αλλά θέλω να πάρω κι άλλα παιχνίδια στα πόδια μου για να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Επεισόδια, με συμπλοκές μετά το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ