ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέμεινε με Τελάντερ και Ευαγγέλου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Ουζουνίδη να μην υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους τους Μολέντο, Κουτρουμπή, Σάμπα και Ιβανόφ.

Με αποδυναμωμένο "άξονα" θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Κισσαμικό, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Κουτρουμπή, Μολέντο, Σάμπα και Κουρμπέλη, καθώς και τον Ιβανόφ, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του.

Επί της ουσίας, οι μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί είναι οι Τελάντερ και Ευαγγέλου, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει λύσεις ο Ρέις.

Την αποστολή επανδρώνουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος.

Υπό δυνατή βροχόπτωση διεξήχθη η σημερινή (11/1) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ελαφρύ ήταν το πρόγραμμα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών με ζέσταμα, κορόιδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μολέδο, Κουρμπέλης (αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Κουτρουμπής (σύσπαση στο δικέφαλο), ενώ ατομικό έκαναν οι Σάμπα, Πίσπας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ