ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Δεν θα επηρεαστούμε ενόψει Ολυμπιακού"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ με τον Ηρακλή, μίλησε μετά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από το αποτέλεσμα ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Ράσμους Τελάντερ σκόραρε καταλάθος στην εστία της ομάδας του και ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δανός αμυντικός, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον "γηραιό" και αναφέρθηκε στην δυσκολία που υπάρχει στα εκτός έδρας ματς, τονίζοντας πως το "τριφύλλι" δεν θα επηρεαστεί ενόψει Ολυμπιακού.

Για το τι συμβαίνει και η ομάδα δεν παίρνει βαθμούς εκτός έδρας: "Οι ομάδες εκτός έδρας μαρκάρουν και παίζουν πιο σκληρά, εμείς κάνουμε ευκαιρίες αλλά για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω δεν παίρνουμε επιτυχή αποτελέσματα και νίκες".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα: "Είναι διαφορετικό το ματς. Θα το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά απ’ αύριο που θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και πιστεύω ότι το σημερινό αποτέλεσμα, δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά".

Για τον τραυματισμό του και αν τον έχει ξεπεράσει: "Ναι έχω λείψει εκτός ομάδας για αρκετό καιρό και από αρκετά ματς, δεν έχω βοηθήσει σχεδόν καθόλου και όσο θα ήθελα. Είμαι όμως χαρούμενος που επέστρεψα στην ενεργό δράση, οπότε είναι περασμένα ξεχασμένα, αλλά σήμερα ειδικά είμαι στεναχωρημένος που δεν κερδίσαμε γιατί θα προτιμούσα να μην αφήσουμε δύο βαθμούς. Οπότε τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ