ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Αυτοί δεν θα σκοράρουν, εμείς θα σκοράρουμε"

Τελάντερ: "Αυτοί δεν θα σκοράρουν, εμείς θα σκοράρουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ τόνισε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο ντέρμπι του δευτέρου γύρου με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ο Ράσμους Τελάντερ υποστήριξε ότι η νίκη είναι πολύ σημαντική, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσμους Τελάντερ στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: "Ήταν σημαντικό για εμάς να δείξουμε μία αντίδραση μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Σημαντική η νίκη, η ατμόσφαιρα είναι καλή και είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Για το πως είναι η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: "Είμαστε επαγγελματίες. Ασφαλώς και ήταν στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Για εμάς, το κλαμπ και την ομάδα".

Για το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα: "Δουλεύουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μικρές ομάδες, αμύνονται πολύ χαμηλά και δεν είναι εύκολο. Όπως το ματς με τον ΠΑΟΚ ίσως είναι διαφορετικό. Αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πρέπει να βελτιωθούμε.

Να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Γνωρίζω ότι είχαν κάποια προβλήματα, όμως ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Να παίξουμε επιθετικά, με καλό χαρακτήρα και μαχητικότητα. Είμαι πολύ αισιόδοξος στο δικό μου κομμάτι ότι θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν στην άμυνα και ότι δεν θα σκοράρουν. Και θα δούμε αν καταφέρουμε να σκοράρουμε κάποια γκολ".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ