ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταυλαρίδης: "Στη σφαίρα της φαντασίας όσα λένε για μένα και τον Σάντσεθ"

Ταυλαρίδης: "Στη σφαίρα της φαντασίας όσα λένε για μένα και τον Σάντσεθ"
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα λέγονται για την κακή σχέση που έχει με τον Σάντσεθ υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει κάτι απ' όλα αυτά και πως ο ίδιος δεν πουλάει εκδούλευση για να παίζει.

Θέση για όσα γράφτηκαν σχετικά με κακές σχέσεις με τον Σάντσεθ πήρε ο Στάθης Ταυλαρίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή. Ο έμπειρος αμυντικός υποστήριξε πως είναι ανάξια σχολιασμού και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του καθενός.

Ο 35χρονος στόπερ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα σημειώνοντας πως το να ζητήσεις συγνώμη είναι το μόνο εύκολο και πως ο κόσμος των πράσινων έχει δίκιο.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στην κάμερα της "NOVA":

Ήταν ένα ξέσπασμα η νίκη σας επί της Καλλονής μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα;
"Σίγουρα ήταν ένα μικρό ξέπεσμα μετά το στραπάτσο της Ευρώπης. Ακολούθησαν δυο πολύ δύσκολες μέρες για εμάς, θέλαμε τη νίκη, υπήρχε λίγο άγχος. Καταφέραμε τελικά και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πήραμε εύκολα τη νίκη".

Από τη μια μέρα στην άλλη δεν μπορείτε να γίνεται καλή ή κακή ομάδα, η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό ποια είναι;
"Ήρθαν κάποιοι παίκτες καινούριοι στην ομάδα, όταν πας σε μια καινούρια ομάδα είναι σίγουρα δύσκολο να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα, από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα μόνο δουλειά.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ταπεινός και να συνεχίζεις σε καθημερινή βάση να δουλεύεις για να βελτιώνεσαι. Έχουμε δυο εβδομάδες για να δουλέψουμε. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έτσι νοιώθω εγώ.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται κόντρα στον Πανιώνιο εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις δυο εβδομάδες πάρα πολύ για να αντεπεξέλθουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Εσείς οι ίδιοι είστε οι πρώτοι που στεναχωρηθήκατε μετά απ' όσα συνέβησαν την Πέμπτη, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση τώρα για το πρωτάθλημα;
"Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό παίζεις μόνο για τη νίκη, η πίεση είναι μεγάλη σίγουρα, ο κόσμος έχει χίλια δίκια, τι να λέμε, να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το να ζητάς συγνώμη είναι το μόνο εύκολο. Πρέπει να το αποδείξει και όλη η ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά με την εργατικότητα του μέσα στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια φέρνοντας νίκες. Μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε και πάλι τον κόσμο κοντά μας και να τον αναγκάσουμε να μας χειροκροτήσει".

Μια προσωπική ερώτηση γράφτηκαν διάφορα σε προσωπικό επίπεδο σε έχουν ενοχλήσει όλα αυτά;
"Καλή ερώτηση. Εγώ είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο, προσπαθώ να επιβιώσω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καλός διπλωμάτης.

Όλα αυτά τα χρόνια επιβιώνω μόνο μέσα από την εργατικότητα μου. Δεν θα πουλήσω τώρα εκδούλευση για να επιβιώσω στον Παναθηναϊκό, αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και σε μένα προσωπικά.

Το ότι βγαίνουν και λένε ότι έχω προβλήματα με τον Σάντσεθ αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του καθενός και είναι ανάξια σχολιασμού. Και όπως είπα εκδούλευση δεν πουλάω σε κανέναν εγώ θα επιβιώσω στον Παναθηναϊκό μόνο με τη δουλειά μου".

Αμπέντ: "Θα τα δώσω όλα για να πάρουμε τον τίτλο"

Δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA" έκανε και ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός άσος επέστρεψε στο τριφύλλι και αγωνίστηκε και πάλι με την πράσινη φανέλα. Ο διεθνής μέσος τόνισε πως αν οι πράσινοι δουλέψουν με ενότητα και παίξουν όπως κόντρα στην Καλλονή θα πετύχουν τον στόχο τους:

"Μετά το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα κληθήκαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Απόψε δείξαμε ένα πρόσωπο δυναμικό, ένα πρόσωπο επιθετικό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Το πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα ήταν υ ψυχολογία. Πως το ξεπεράσατε;
"Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το στόχο του πρωταθλήματος. Μπορεί να τα καταφέρει;
"Σαφώς. Έχουμε την ομάδα για να νικήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο. Εάν δουλέψουμε με ενότητα και αν παίξουμε όπως σήμερα, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας".

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε χειροκρότησαν θερμά. Πως αισθάνθηκες με την επιστροφή σου;
"Αισθάνθηκα ότι γύρισα σπίτι μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μας για μένα, γιατί δεν είχα συμμετοχές και έπρεπε να τα δώσω όλα για να τα ξεπεράσω. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ".

Επέστρεψες στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά επεισόδια…
"Ήταν δύσκολο να φύγω από τη Νιουκάσλ, γιατί δεν με έδιναν εύκολα. Μίλησα με τον προπονητή ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο, να βελτιωθώ και η καλύτερη ευκαιρία μου να το πετύχω ήταν να επιστρέψω στον Παναθηναϊκού, όπου τους ήξερα όλους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για πάρουμε τον τίτλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ