ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταχτσίδης: "Υπήρξε ενδιαφέρον απ' τον Παναθηναϊκό"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" για τη μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βοσνία τον προσεχή Ιούνιο, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον απ' τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο διεθνής μέσος της Κάλιαρι, Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και το μαγκαζίνο του σταθμού, με τον Αντρέα Παλομπαρίνι για την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, τον Φραντσέσκο Τότι και τα μελλοντικά του σχέδια.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του απ' τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την πορεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα: "Είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Άλλαξα ομάδες και προπονητές με διαφορετική νοοτροπία. Είναι κάτι που σε βοηθάει ως άνθρωπο και ως αθλητή στην εξέλιξη σου στο ποδόσφαιρο".

Για την παρουσία του με την φανέλα της Κάλιαρι: "Οι προηγούμενες σεζόν δεν ήταν τόσο γεμάτες. Ήρθε μια διάκριση για μένα να βρεθώ μέσα στην κορυφαία δεκάδα στην Ευρώπη, σχετικά με τις ανασταλτικές ενέργειες, που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ".

Για τη βελτίωση του: "Όταν είχα έρθει στην Ιταλία κοιτούσα μόνο το δημιουργικό κομμάτι, φέτος κοίταξα να βελτιώσω και το ανασταλτικό. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά".

Για το αν σκέφτηκε την επιστροφή του στην Ελλάδα: "Δεν το σκέφτηκα, παρότι είχαν γίνει κάποιες κρούσεις τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στο ιταλικό πρωτάθλημα".

Για τη φετινή σεζόν: "Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειαστήκαμε χρόνο για να βρούμε χημεία. Ήταν δύσκολο μέχρι να βελτιωθούμε και να συνδέσουμε το παζλ. Καταφέραμε να σωθούμε ένα μήνα πριν από το τέλος και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το ενδιαφέρον που είχε υπάρξει από τον Παναθηναϊκό: "Όντως υπήρξε ένα ενδιαφέρον, αλλά εκείνη την περίοδο δεν αισθανόμουν πως πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα".

Για τις σκέψεις ενόψει τη επόμενης σεζόν: "Θα ήθελα να αλλάξω παραστάσεις και να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός Ιταλίας. Το σημαντικό είναι να βελτιωθώ και να ανταποκριθώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα".

Για τον Φραντσέσκο Τότι: "Για μένα δεν θα υπάρξει καλύτερος συμπαίκτης και καλύτερος αρχηγός. Είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, ξέρει να βοηθάει τους πάντες. Διδάσκει ποδόσφαιρο και πάνω από όλα διδάσκει ήθος".

Για την αλλαγή σελίδας στην Εθνική ομάδα: "Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια. Τώρα είμαι τιμωρημένος στο ματς με την Βοσνία αλλά θα είμαι εκεί. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Άλλαξε το κλίμα και βλέπουμε το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας, για να πάρουμε την πρόκριση".

Για την αποστολή της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League: "Η δύναμη της Γιουβέντους είναι η τακτική της. Έχουν την αίσθηση και την δύναμη του νικητή. Ο τελικός είναι ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Και η Ρεάλ έχει πολύ καλό σύνολο και γρήγορους επιθετικούς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ