ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταμπάκης: "Να τους πιέσουμε από την αρχή"

Ταμπάκης: "Να τους πιέσουμε από την αρχή"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης μίλησε στη "NOVA" για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ταμπάκης μίλησε στη κάμερα της "NOVA" για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. και την προσπάθεια του Τριφυλλιού για τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Ταμπάκη στη κάμερα της NOVA :

Για το σερί τριών νικών που έχει ο Παναθηναϊκός και την αναμέτρηση της Τούμπας:
«Νομίζω βοηθούν οι νίκες που κάναμε τελευταία. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα υπάρξει αγωνιστική βελτίωση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα:
«Πιστεύω πως ναι. Ξέρουμε κι εμείς ότι δεν πήγαμε καλά (στον αγώνα με την Κέρκυρα) και κοιτάμε τα λάθη που κάναμε, ώστε να μην τα ξανακάνουμε την Κυριακή».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι θα το παλέψουν και οι δύο ομάδες. Όμως εμείς πρέπει να το παλέψουμε πιο πολύ, γιατί μετράνε οι βαθμοί που θα πάρουμε, ώστε να ανεβούμε πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Για το "κλειδί" της αναμέτρησης:
«Έχουμε δουλέψει πολύ στον τομέα της τακτικής. Αν πιέσουμε τον αντίπαλο και μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, τότε μπορούμε να πάρουμε την νίκη».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από τον προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού:
«Έχει καλούς παίκτες. Νομίζω ότι από την μεσαία γραμμή και μπροστά είναι πολύ καλοί. Σίγουρα θα λείπουν κάποιοι παίκτες που θα εκτίσουν ποινή καρτών και αυτό βοηθάει».

Για την κόντρα Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι-οφ:
«Κοιτάμε να χάσει βαθμούς, εμείς να κερδίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και θα δούμε στο τέλος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα, απλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τον νέο τραυματισμό του:
«Σίγουρα δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Αλλά τι να κάνουμε... Αφού έτσι έγινε, πρέπει να κοιτάξω μπροστά, να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να συνεχίσω».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ