ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ο Τελάντερ

Ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ο Τελάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την 25η Οκτωβρίου, όταν ο Ράσμους Τελάντερ ήταν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Έκτοτε, ο Δανός κεντρικός αμυντικός υποβάλλεται σε θεραπεία και γυμνάζεται ατομικά και απ' ότι φαίνεται, δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Τελάντερ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη έχοντας υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και εσχάτως, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ελαφράς μορφής, στο σημείο που έχει τραυματιστεί. Το αρνητικό της τενοντίτιδας είναι ότι η αποκατάσταση της δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά και δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο η συντηρητική αντιμετώπιση της.

Σίγουρα, αποτελεί πλήγμα για τον Δανό η ευπάθεια του στους τραυματισμούς, αφού απ' όταν εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παραμένει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ