ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδια για Στραματσόνι, Παούνοβιτς ο Βόκολος

Ταξίδια για Στραματσόνι, Παούνοβιτς ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα μεταβεί στο εξωτερικό και θα έχει συναντήσεις με τους Στραματσόνι και Παούνοβιτς. Διαβάστε για την ατζέντα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, τον τρίτο της λίστας και την εντολή του Αλαφούζου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Διήμερο ταξίδι στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει ο Λεωνίδας Βόκολος, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους δύο βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού: τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Βέλικο Παούνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ακούσει τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις των δύο ανδρών και στη συνέχεια θα εισηγηθεί στους Τάκη Φύσσα και Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρώτος προορισμός του Βόκολου θα είναι η Ρώμη, όπου την Πέμπτη (5/11) έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο 38χρονος Ιταλός αποτελεί τη δύσκολη και ταυτόχρονα πιο ελκυστική περίπτωση, αφού έχει υψηλότερο κασέ, ζητά συγκεκριμένα εχέγγυα και είναι πιο δύσκολος διαπραγματευτής. Προς το παρόν, ιεραρχείται στην κορυφή της λίστας του Βόκολου και από τη συνάντηση θα κριθούν πολλά.

Επόμενος σταθμός του Βόκολου θα είναι η Μαδρίτη, όπου την Παρασκευή (6/11) θα συναντηθεί με τον Βέλικο Παούνοβιτς! Ο Σέρβος μετέβη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας από τις ΗΠΑ, στη διαδρομή για την Αθήνα, αλλά τελικά ειδοποιήθηκε να παραμείνει εκεί. Με τον Παούνοβιτς υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση και πρακτικά η κατάληξη της θα εξαρτηθεί από την έκβαση των επαφών με τον Στραματσόνι.

O Στραματσόνι προτιμάται από τους τρεις άνδρες, έχοντας καλύτερο βιογραφικό και πιο ευπαρουσίαστο πακέτο, όμως αυτός και το επιτελείο του κοστίζουν περισσότερο. Οπότε, για να συμφωνήσει, θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση, που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί.

Ο τρίτος, "έμπειρος" υποψήφιος

Στη λίστα υπάρχει άλλος ένας προπονητής, μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος έχει αρκετές δουλειές στο βιογραφικό του, αλλά για την ώρα διατηρείται ως εναλλακτική λύση. Έχει βολιδοσκοπηθεί για τις απολαβές του και τη διάθεση του να εργαστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά η υπόθεσή του - προς το παρόν τουλάχιστον - δεν έχει φτάσει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Εφόσον δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού με κανέναν εκ των Στραματσόνι, Παούνοβιτς, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτή η υπόθεση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ζητήσει από τους Φύσσα, Βόκολο να μην υπάρξει βιασύνη στην επιλογή του προπονητή, ώστε να εντοπιστεί ο κατάλληλος (και να είναι συμβατός με το διαθέσιμο μπάτζετ). Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός θα έχει σίγουρα τον Στιβ Ρούτερ στον πάγκο, ενώ μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21 Νοεμβρίου) μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, άρα υπάρχει το χρονικό περιθώριο για την πρόσληψη του νέου κόουτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ