ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξιδεύει στην Τρίπολη ο Κλωναρίδης

Ταξιδεύει στην Τρίπολη ο Κλωναρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Χωρίς Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μέστο στην Αρκαδία.

Αποκατάσταση-ρεκόρ για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, αφού ο ομογενής επιθετικός ξεπέρασε τη μυϊκή σύσπαση και κρίθηκε έτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (18/2) στο "Θόδωρος Κολοκοτρώνης".

Αντίθετα, θα μείνουν στην Αθήνα ο ανέτοιμος Λέτο και οι Μολίνς, Μέστο, Στάικος με τον πρώτο να βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό του και τους άλλους δυο να επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους. Εκτός επίσης ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες αλλά και ο τραυματίας... εκ νέου Τελάντερ αλλά και οι Κοτσόλης, Ρινάλντι, Ξενόπουλος, Μπουζούκης, Μίγγος με τους τρεις τελευταίους να παίζουν με την ομάδα Νέων.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε στην Τρίπολη απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Η προπόνηση της Παρασκευής (17/2) διεξήχθη σε χαμηλή ένταση και το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις «5-2». Θεραπεία ακολούθησε οΤελάντερ ενώΜολίνς, Μέστο, Στάικος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ