ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξιδεύει στην Αργεντινή ο Ρότσα

Ταξιδεύει στην Αργεντινή ο Ρότσα
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ρότσα θα μεταβεί στην Αργεντινή στις αρχές Οκτωβρίου για να παρακολουθήσει παίκτες και να δημιουργήσει ένα δίκτυο επαφών για τον Παναθηναϊκό, σε συνεργασία με τον Έκι Γκονζάλες.

Από τον προηγούμενο Μάιο, ο Χουάν Ρότσα ανέλαβε ρόλο στο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, με αρμοδιότητα τη Λατινική Αμερική. Ο "Ινδιάνος" έχει ως κύριο στόχο να επανασυνδέσει το Τριφύλλι με την αγορά που του έδωσε μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ρότσα αναμένεται να μεταβεί στην Αργεντινή προκειμένου να έχει επαφές με ατζέντηδες και να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι του έχουν προταθεί.

Ο Ρότσα θέλει να εγκαταστήσει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πατρίδα του και σε συνεργασία με τον Εζέκιελ Γκονζάλες, να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην Αργεντινή. Δεν είναι απλή διαδικασία να δημιουργήσουν ένα δίκτυο, αφού η ομάδα δεν δραστηριοποιείται στη Λατινική Αμερική εδώ και πολλά χρόνια.

Τον περισσότερο καιρό, ο Χουάν Ρότσα θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα αξιολογεί τις προτάσεις που γίνονται, ενώ από τις γνωριμίες του θα πληροφορείται για ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές. Στην Αργεντινή θα δραστηριοποιείται ο Γκονζάλες, ώστε να ελέγχει εκείνος τους παίκτες οι οποίοι θα απασχολήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ