ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδεψε στην Αυστρία ο Μασούντ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr για τις τελευταίες εξελίξεις για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σοτζέι Μασούντ, την πίεση που δέχεται ο ποδοσφαιριστής και το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Η μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ στον Παναθηναϊκό είναι εφικτή, αλλά δεν παύει να κρύβει ιδιαιτερότητες... Η κυριότερη αφορά την έλλειψη θέσης μη κοινοτικού στο ρόστερ, που καθιστά τον Νίκο Λυμπερόπουλο διστακτικό στο να κλείσει τη συμφωνία με τον Ιρανό επιτελικό χαφ.

Ο Μασούντ θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αφού τον θεωρεί ως την τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του να αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Συγχρόνως, έχει εμπιστοσύνη στη διαχείριση του Μαρίνου Ουζουνίδη και θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει διάθεση να περιμένει για λίγο τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι επ' άπειρον. Ο Πανιώνιος τον πιέζει για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και είναι δύσκολο για τον Ιρανό να συνεχίσει να ντριμπλάρει τον Νίκο Ζαμάνη.

Προς το παρόν, ο Μασούντ θα κερδίσει λίγο χρόνο, αφού ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Ιράν, που βρίσκεται στην Αυστρία. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, θα αποφασίσει για το μέλλον.

Ο Μασούντ έχει μιλήσει με τον Ουζουνίδη και έχουν συμφωνήσει για το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ σε μία πρώτη συζήτηση με τον Λυμπερόπουλο, υπάρχει προσέγγιση στο οικονομικό. Πρακτικά, απομένει μόνο να αποχωρήσει κάποιος από τους Γουακάσο, Μπουμάλ, Ατζαγκούν, για να ελευθερωθεί θέση μη κοινοτικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ