ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδεψε στην Αγγλία ο Στιλ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της Championship.

Έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Λουκ Στιλ βρήκε λύση στην Αγγλία! Ο Άγγλος γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στην γνωστή του Championship.

Ο Στιλ αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (30/8) από την Αθήνα και επέστρεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να υπογράψει με ομάδα που εξέφρασε ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τη Μίλγουολ, η οποία αναζητά έναν έμπειρο τερματοφύλακα.

Πάντως, ο Στιλ είχε πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ίδιας μέρας και όλα έγιναν αστραπιαία. Το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με τον 32χρονο τερματοφύλακα θα λυθεί κοινή συναινέσει και θα προβλέπει μία μικρή αποζημίωση. Ο Στιλ φάνηκε διαλλακτικός στις συζητήσεις με τους διοικούντες και μόλις βρήκε πρόταση, ενημέρωσε και αναχώρησε άμεσα. Ήδη, για την προπόνηση της Πέμπτης (31/8) είχε κληθεί να βοηθήσει ένας γκολκίπερ από το τμήμα Κ20.

Ο Ουζουνίδης δεν είχε πρόβλημα με την αγωνιστική παρουσία του Στιλ, όμως θεωρούσε πολλά τα χρήματα που λάμβανε και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη. Ο Άγγλος ήταν άψογος επαγγελματίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ωστόσο ήθελε να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που θα υπολογιζόταν ως βασικός, όπερ και εγένετο!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ